ILS 1K är en uppvisning av äkta innovation och professionalism, med en stark lyftkapacitet på 1000kg förpackad i ren skandinavisk design. Det som verkligen skiljer vår produkt från konkurrenterna är den unika konstruktionen som ger låga installationskostnader, högsta möjliga flexibilitet och mycket mer.
 

  • 55 olika plattformsstorlekar att välja mellan och en schaktgrop på endast 110 mm gör att vi alltid kan skräddarsy en hiss som passar just er.
  • Varje ILS 1K kommer med en hög plattformsrygg i modern design som ger en bra ljusstyrka under hela din färd.
  • En fantastiskt konstruktion som möjliggör en enkel och snabb installation på endast 2-4 arbetsdagar!
  • Snygga sandwichpaneler med hörnprofiler i anodiserad aluminium  fulländar den rena designprofilen. För ännu mer ljus finns även möjlighet till glasschakt.
  • De korta installationstiderna tillsammans med låga materialpriser gör att ILS 1K antagligen har det bästa totalpriset på marknaden i sin klass.


Tack vare vår snygga design, robusta konstruktion och flexibilitet på plattformsstorlekar passar ILS 1K perfekt in i både offentliga och industriella miljöer. Sjukhus, vårdhem, arenor, skolor, kontor, verkstäder, möbelbutiker etc. Överallt där det ställs höga krav på design, kvalitet, yta och lyftkapacitet.
 
De breda dörrarna ger fantastiska lastningsmöjligheter i varje situation. Som standard är dörrarna alltid helglasade men vi erbjuder givetvis även brandklassade EI60 dörrar. Alla våra manöverknappar är försedda med både taktil- och brailletext.
 
Vi på ILS tänker alltid utifrån kundens egna förutsättningar skräddarsyr våra produkter efter era önskemål. Som om det inte var nog har vi antagligen de mest prisvärda produkterna på marknaden.

Om ni är intresserade av att sälja våra produkter och starta ett partnerskap med oss, eller bara vill veta mer, så tveka inte att kontakta oss redan idag!