Member of

Om Innovation Lift Scandinavia AB

Innovation Lift Scandinavia AB (ILS) är ett svenskt företag som startade försäljning och tillverkning av plattformshissar i slutet av 2013, där ILS1K (märklast 1000kg) var vår första produkt. Försäljning sker via ett globalt
distributörsnätverk av professionella hissföretag.
ILS startades och drivs av Lennart Gunnarsson, Johan Högberg och Tommy Söderlund som tillsammans har över 50 års branscherfarenhet inom konstruktion, tillverkning och service.

ILS fick en riktigt bra start under 2014 som var företagets ”uppstarts-år” och på ILS är vi fantastiskt glada för det intresse och respons vi fått på vår produkt ILS1K. Sedan 2015 har vi även en 500 kilos plattformshiss på marknaden, ILS05K, som bl.a. alltid är försedd med frekvensstyrning för bästa komfort.

Vi på ILS är övertygade om att vi kan hjälpa er med att skapa en lättare och smidigare vardag genom att tillhandahålla högkvalitativa, skräddarsydda plattformshissar med innovativa lösningar till konkurrenskraftiga priser. Testa oss!

Våra mål:  
ILS ska vara den bästa globala plattformshisstillverkaren med en personlig affärskultur, tillverka de bästa produkterna och samarbeta med de bästa kunderna och underleverantörerna som finns på marknaden. Våra produkter ska göra skillnad, både för våra distributörer och de som använder våra produkter i vardagen.

ILS ska erbjuda marknadens bästa service och alltid utgå ifrån kundens egna förutsättningar och önskemål i alla våra aktiviteter.

ILS ska ha den bästa personalen med den rätta attityden där kunden alltid är i fokus. Vi ska också vara den bästa arbetsgivaren inom vår bransch och ständigt arbeta för att skapa en säker, trevlig och produktiv arbetsplats.